BiH

Pratite nas na Google news

Šarović: Nema nikakvog kompromisa sa SNSD-om

Šarović: Nema nikakvog kompromisa sa SNSD-om
Foto: Facebook/SDS | Šarović: Nema nikakvog kompromisa sa SNSD
N.N.

SARAJEVO - Nema nikakvog kompromisa sa SNSD. Mi imamo svoju jasnu politiku i sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom može razgovarati samo predsjednik SDS-a, rekao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović.

"Moram da kažem da su u SDS-u pravila potpuno jasna. Koalicije prije izbora i koalicije poslije izbora donose se samo na organima i o tome može da odluči smo Predsjednik stranke, Predsjedništvo, Glavni odbor i niko drugi", istakao je Šarović.

On je naglasio da sa liderima drugih stranaka može da razgovara i politiku vodi samo predsjednik SDS-a.

"U ovom slučaju, sa Dodikom samo ja mogu da razgovaram i niko drugi, sve ostalo nije u skladu sa politikom Srpske demokratske stranke. To je potpuno jasno svakom članu Srpske demokratske stranke pa ma o kome se radilo", kazao je predsjednik SDS-a.

Šarović je ponovio da tu nema nikakvog kompromisa, nikakvog izuzetka, svi moraju da se uklope u ovakve jasne principe rada SDS-a kao i da je to rekao i potpredsjeniku SDS-a Mići Mićiću.

"Mi ćemo zatražiti jasnu informaciju od gospodina Mićića ali ne treba da bude bilo kakve dileme da o političkim pitanjima sa liderom neke druge stranke, u ovom slučaju sa Dodikom može da pregovara samo predsjednik SDS-a. U slučaju da bilo ko se ne pridržava takvih principa i takve politike moraće da se suoči sa odgovornošću i pravilima stranke", naglasio je Šarović.

On je rekao da svako mora da se uklopi sa SDS-om kakav je on danas.

"Svako mora da se uklopi sa onim što danas jeste SDS, da se pridržava politike koju ja vodim i nema tog pojedinca koji može da djeluje i radi drugačije", zaključio je Šarović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije