BiH

Pratite nas na Google news

Šarović: Nismo zadovoljni ekspozeom Tegeltije

Šarović: Nismo zadovoljni ekspozeom Tegeltije
Foto: Nedžad Uglješa | Šarović: Nismo zadovoljni ekspozeom
Srna

SARAJEVO - Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mirko Šarović izjavio je danas u Sarajevu da SDS nije zadovoljan ekspozeom predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije.

"Mislimo da ovo u suštini nije bio pravi ekspoze, nego više smjernice. Nezadovoljni sa ovim što smo čuli od Tegeltije, koji nam danas nije ni odgovorio na naša pitanja", rekao je Šarović novinarima nakon potvrđivanja imenovanja Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Šarović je izrazio sumnju i u dobar rad novog saziva Savjeta ministara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije