BiH

Pratite nas na Google news

Šarović: Put u NATO životno i nacionalno pitanje

Šarović: Put u NATO životno i nacionalno pitanje
Foto: Anadolija/Arhiva | Šarović: Put u NATO životno i nacionalno pitanje
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović ocijenio je da put ka NATO-u nije samo političko, već i životno i opšte nacionalno pitanje.

Šarović je rekao da je ovo pitanje svakog građanina Republike Srpske, te da "skrivanje istine predstavlja potcjenjivanje vlastitog naroda".

On smatra da je "najzanimljivije" da se niko iz SNSD-a nije oglasio povodom tvrdnji predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića da je "Program reformi ANP".

Šarović tvrdi da "Republika Srpska nezaustavljivo juri ka punopravnom članstvu u NATO-u", saopšteno je iz SDS-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije