BiH

Savjet ministara BiH o migracijama i sprečavanju pranja novca

Savjet ministara BiH o migracijama i sprečavanju pranja novca
Foto: N.N. | Savjet ministara BiH o migracijama i sprečavanju pranja novca

SARAJEVO - Vijeće ministara BiH trebalo bi na današnjoj sjednici da razmotri informaciju Ministarstva bezbjednosti u oblasti migracija u BiH za juli.

Na predloženom dnevnom redu su i izvještaji ovog ministarstva o realizaciji Akcionog plana za otklanjanje identifikovanih nedostataka u sistemu sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma, te Akcionog plana za provođenje Strategije BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma za 2019. godinu.

Predviđeno je i razmatranje informacije Ministarstva finansija i trezora o stanju javne zaduženosti BiH na dan 30. jula, kao i Godišnjeg revizorskog izvještaja o glavnim nalazima i preporukama za 2019. godinu i Izvještaja o obavljenoj finansijskoj reviziji izvršenja Budžeta institucija BiH za 2019. godinu.

Vijeće ministara trebalo bi da razmotri i finalni izvještaj o realizaciji Akcionog plana za realizaciju prioriteta iz Analitičkog izvještaja Evropske komisije, koji je sačinila Direkcija za evropske integracije BiH.

Iz Vijeća ministara napominju da zbog pogoršane epidemiološke situacije neće biti moguće fotografisanje i uzimanje kadrova početka sjednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije