BiH

Selak kod patrijarha Irineja

Selak kod patrijarha Irineja
Foto: N.N. | Selak kod patrijarha Irineja

BEOGRAD - Delegacija SPS na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom danas je bila na prijemu kod Njegove svetosti patrijarha Srpskog Irineja u palati Patrijaršije.

Selak, te potpredsjednici Maksim Skoko i Savo Vulić upoznali su patrijarha sa radom najmlađe političke partije u RS i njenim programskim ciljevima, te istakli da je za očuvanje identiteta Srpskog naroda ključna uloga Srpske pravoslavne Crkve.

SPS od početka insistira na okupljanju ljudi, zajedništvu i zajedničkom radu, a jedan od ključnih programskih prioriteta je podrška srpskom narodu koji živi na prostoru FBiH.

Rukovodstvo Socijalističke partije Srpske posjetilo je i Skupštinu grada Beograda, gdje su se sastali sa predsjednikom Skupštine Nikolom Nikodijevićem.

Delegaciju SPS predvodio je predsjednik stranke Goran Selak, a sa njim su i potpredsjednici Maksim Skoko i Savo Vulić te član predsjedništva Sonja Davidović.

Razgovaralo se na temu unaprijeđenja saradnje Beograda i Banjaluke, kao i o nedavnom bratimljenju najvećih gradova Srpske i Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije