BiH

Šešić potvrdio da napušta SDS zbog lošeg stanja u partiji

Šešić potvrdio da napušta SDS zbog lošeg stanja u partiji
Foto: N.N. | Šešić potvrdio da napušta SDS zbog lošeg stanja u partiji

BANJALUKA – Davor Šešić, narodni poslanik u Narodnoj skupštini RS, je na pres konferenciij potvrdio da napušta SDS, ali je odbio da potvrdi da će se pridružiti nekoj od vladajućih stranaka.

On je rekao da do sada nije želio da razmišlja o ulasku u neku drugu stranku jer nije želio da sjedi na dvije stolice, a da će sada, pred kraj mandata, odlučiti o svom daljem djelovanju.

Rekao je da ne želi da trguje mandatom, ali da se radi o mandatu koji je on osvojio i da će tim mandatom upravljati na način kako smatra da je najbolje.

Dodao je da će i dalje djelovati konstruktivno, da će biti kritičan prema svemu što nije dobro, a da će ostati u dobrim odnosima s svojim bivšim stranačkim kolegama.

Kao razlog za ovaj potez, Šešić je rekao loše stanje u stranci, Gradskom odboru, te tvrdi da SDS nije želio da shvati poruke koje su slali birači u Doboju, Prijedoru i Banjaluci.

"Ukazivao sam na stanje u stranci, ostao sam u GO i kada su mnogi iz njega od 2010. godine izašli, ali nikada nisam imao razumijevanje", rekao je on.

U javnosti su se pojavile informacije da će se priključiti Socijalističkoj stranci, ali Šešić nije htio da to eksplicitno potvrdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije