BiH

Slavko Vučurević prešao u SPS i postao glavni povjerenik

Slavko Vučurević prešao u SPS i postao glavni povjerenik
Foto: Vesna Duka | Slavko Vučurević prešao u SPS i postao glavni povjerenik

TREBINJE - Predsjednik trebinjskog odbora Socijalističke partije Srpske je Slavko Vučurević, koji je na ovoj funkciji zamijenio Dejana Bošnjaka, objelodanjeno je na pres konferenciji, na kojoj su novinari obaviješteni i o tome da je Vučurević sa dijelom svojih istomišljenika iz PDP-a prešao u ovu stranku.

Dosadašnji povjerenik Dejan Bošnjak je član najužeg rukovodstva partije.

On je na pres konferenciji potvrdio da će se odmah krenuti u aktivnosti da povjereništvo izabere predsjednika Gradskog odbora nakon unutarstranačkih izbora, a poslije toga se kreće sa aktivnostim kako bi na predstojećim izborima osvojili dva mandata u izbornoj jedinici 9.

"Sa 30-tak članova koji su nekada bili u PDP-u sam pristupio ovoj partiji, da se angažujemo u cilju stavranja povoljnijeg i boljeg ambijenta. Naš fokus će biti mladi ljudi i njihove želje, socijalna pitanja. Кao gradski odbor smo obezbijedili već deset stipendija za darovitu djecu slabijeg imovnog stanja, da im finansijski pomognemo već od prve godine studiranja do završetka studija. Radićemo i na novim investicijama, da se Trebinje gradi i širi, da bude dobro za mlade ljude i nove porodice“, naveo je Vučurević, koji je prethodno djelovao kao nezavisni odbornik u Skupštini grada Trebinja.

Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske je istakao da je ova stranka mlada partija koja je osnovana u martu 2020. godine i dobila povjerenje građana širom RS, sa ciljem da okupljaju vrijedne i čestite ljude sa dobrim idejama i koji žele dobro RS.

"Drago nam je da jačamo našu partiju u izbornoj jedinici 9. Naša partija ima mogućnost da dobije povjerenje građana i da dobije dva mandata u izbornoj jedinici 9. Prvi je kompezacioni, a drugi je direktni mandat koji vjerujemo da ćemo dobiti povejrenjem građana sa našim  idejama i programima da imamo dva nardona poslanika iz Herecgovine", dodao je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije