BiH

Socijalistička partija Srpske proslavila treći rođendan

Socijalistička partija Srpske proslavila treći rođendan
Foto: N.N. | Socijalistička partija Srpske proslavila treći rođendan

​Svečanim prijemom i prigodnim programom, Socijalistička partija Srpske obilježila je tri godine postojanja. Svečanom prijemu prisustvovali su funkcioneri i članovi SPS-a, kao i mnogi ugledni gosti iz Srpske i Srbije.

Prilikom obraćanja novinarima, Goran Selak, lider SPS-a, čestitao je svim članovima SPS-a godišnjicu osnivanja partije, kao i dosadašnje uspjehe.

“Hvala svim članovima SPS-a na dosadašnjem iskrenom zalaganju. U nove pobjede krećemo već danas, složni, optimistični i sa spoznajom da smo na pravom putu. Proslavljamo danas i naše izborne pobjede i dostignuća koja smo postigli sa našim narodom, zbog kojeg i postojimo. Narod je prepoznao vrijednost naše ideje, koja će svoj puni kapacitet ostvariti u godinama pred nama”, izjavio je lider SPS-a.

Prema riječima predsjednika Selaka, SPS je mlada politička organizacija, koja je zaživjela u narodu, izborila se za parlamentarni status i koja sa još većom energijom dočekuje naredne Lokalne izbore.

“Zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu, SPS preuzima dio političke odgovornosti u izvršnoj vlasti Republike Srpske. Ulazak u vlast predstavlja način da bi se ostvarili programski i ideološki ciljevi i opravdalo povjerenje građana. SPS je porodica kvalitetnih, odgovornih i vrijednih ljudi, koji će na najbolji način odgovoriti izazovima na novim zadacima”, poručio je predsjednik SPS-a.

Selak dodaje da će SPS svoje politike zasnivati na svakodnevnoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod cijelog društva.

Svečanom prijemu povodom treće godišnjice SPS-a, prisustvovali su i potpredsjednik Pokreta socijalista i poslaniku u Narodnoj skupštini Srbije, Bojan Torbica, šef kancelarije EU u Banjoj Luci, predstavnici DEMOS-a, SNSD-a, gradonačelnik Banja Luke, predsjednik Skupštine grada Banja Luka i drugi ličnosti iz svijeta sporta, kulture i privrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije