BiH

Pratite nas na Google news

Špirić: Savjet ministara radi na baterije

Špirić: Savjet ministara radi na baterije
Foto: N.N. | Špirić: Savjet ministara radi na baterije
Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da Savjet ministara u tehničkom mandatu radi na baterije i to je i zvanično potvrđeno njihovim učestalim telefonskim sjednicama, ali i kršenjem Poslovnika o radu ovog tijela.

"Neodržavanje sjednica, kršenje procedura, dogovaranje 'ad hok' i 'inkognito' - odlike su rada ovog saziva Savjeta ministara od samog početka, a tehnički mandat i materijale za sjednicu završava im tehničko osoblje dok je njihova briga samo da im ne 'iscure' baterije na mobilnim telefonima", istakao je Špirić.

On je podsjetio da je tačno propisano zakonom i poslovnikom kada se održavaju vanredne i telefonske sjednice, ali izgleda da je u ovom slučaju samo bitno da mandat "curi", pa makar i tehnički.

"Glasanje iz automobila, restorana i rančeva odgovor je ovog saziva Savjeta ministara na eskaliranje probleme sa dolaskom i smještajem migranata. Ni u jeku svog mandata ovi ministri nisu se posvetili ozbiljno nijednom problemu, osim smještaju stranačkog kadra na rukovodeće pozcije", istakao je Špirić.

Ipak, dodao je on, i od njih takvih kakvi su bilo je za očekivati da će ponuditi bar jednu konkretnu mjeru u situaciji kada ljudima u Bileći i drugim gradovima grupe migranata upadaju u kuće i kada ti isti migranti u BiH postaju humanitarni i bezbjednosni problem.

"SMS ministri, kada već nisu u stanju ni sjednicu da održe, morali bi bar da nas poštede velikih riječi, ispraznih poruka, obećavajućih kandidatura, reformi i akcionih planova. NJihov mandat počeo je naopako, a završiće u rubrikama 'vic dana', jer se samo u BiH 'državni poslovi' završavaju Viberom, SMS porukom", zaključio je Špirić.

Savjet ministara u tehničkom mandatu održaće danas vanrednu telefonsku sjednicu, a o predloženim materijalima javnost će biti informisana putem saopštenja, najavljeno je iz ove institucije.

Novinarima, kojima nije bio dozvoljen ulazak u zgradu zajedničkih institucija u Sarajevu, iz Službe za odnose s javnošću Savjeta ministara potvrđeno je da će biti održana vanredna telefonska sjednica, ali bez obrazloženja i detalja o dnevnom redu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije