BiH

Srđan Mazalica: U parlamentu donijete istorijske odluke

Srđan Mazalica: U parlamentu donijete istorijske odluke
Foto: Arhiva/Nezavisne | Srđan Mazalica: U parlamentu donijete istorijske odluke

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica saopštio je da su odluke koje je donio parlament Srpske istorijske, a on ih smatra najvažnijim u svojoj političkoj karijeri.

"Juče smo donijeli odluke koje mi smatramo istorijskim, a ja ih smatram najvažnijim u svojoj političkoj karijeri. (Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik) nam je na Klubu poslanika rekao da nikad sigurniji nije bio u životu u ono što radi", napisao je Mazalica na "Tviter" nalogu povodom jučerašnje posebne sjednice Skupštine na kojoj je usvojena Deklaracija o ustavnim principima i četiri informacije sa zaključcima o vraćanju nadležnosti prenesenih sa Srpske na nivo BiH.

Mazalica se zapitao da li opozicija ima imalo obraza tvrdeći da je "zatrovano društvo pod SNSD-om".

"Imate li bar malo obraza?! `Zatrovano društvo pod režimom SNSD-a`? Društvo ste zatrovali vi, skandal i rijaliti politika vaše je intelektualno vlasništvo. Zapitajte se - ko se juče nije oglasio? Kome koristi jučerašnji snimak? Vaše međusobne obračune i prljav veš ne pripisujte SNSD-u", napisao je Mazalica.

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić saopštio je juče da se, zbog privatnog snimka koji je pušten u javnost, povlači iz politike, predaje mandat odbornika i napušta stranku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije