BiH

Srđan Rankić pristupa Narodnom frontu Jelene Trivić

Srđan Rankić pristupa Narodnom frontu Jelene Trivić
Foto: Facebook | Srđan Rankić pristupa Narodnom frontu Jelene Trivić

​BRATUNAC – Srđan Rankić, predsjednik Srpskog narodnog pokreta (SNP) i članovi ove partije iz Bratunca, pridružiće se Narodnom frontu koji osniva Jelena Trivić.

Ovu informaciju potvrdila je upravo Trivićeva putem svog Facebook naloga, saopštivši da joj je drago što Rankić i SNP postaju dio Fronta

"Ideja Narodnog fronta se već širi cijelom Republikom Srpskom. Nakon Zvronika, sinoć je održan i prvi sastanak u Bratuncu i posebno mi je drago što Srđan Rankić sa svojim Srpskim narodnim pokretom postaje dio Narodnog fronta", napisala je Trivićeva uz fotografije sa Rankićem.

Ona je poručila da je Rankić neko ko je podržao njenu kandidaturu za predsjednika Republike Srpske, te da je ona isto učinila prilikom njegove kandidature za načelnika Bratunca.

"Srđan je neko ko je u izazovnim vremenima pružio meni javnu podršku kao kandidatu za predsjednika Republike Srpske i ja sam mu na tome jako zahvalna. Na svojoj koži je osjetio šta znači kada se Režim željan opstanka na vlasti okomi na jednog čovjeka silom cijele svoje mašinerije", napisala je Trivićeva, te dodala:

"Naš ključni zadatak je slom režima u Republici Srpskoj, a da bismo u tome uspjeli, potrebno je da napravimo ozbiljnu 'vojsku' ljudi koji istinski žele promjene, kako bismo u nove izbore koji dolaze ušli spremniji za ono što se dešava na terenu na dan izbora, što nažalost proteklih godina nije bio slučaj", zaključila je ona.

Juče je Narodnom frontu pristupio veliki broj građana u Zvorniku, a podsjetimo da su ranije Frontu prišli Saša Borjan, predsjednik GO PDP-a Trebinje, sa gotovo kompletnim rukovodstvom u ovom gradu i Slobodan Stanić, bivši predsjednik Odbora za zdravstvo SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije