BiH

Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke
Foto: Srna | Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

​BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

On je rekao da su ciljevi PDP-a u Banjaluci 10 odborničkih mandata u narednom sazivu Skupštine grada.

"Imamo velike planove za sljedeće lokalne izbore i potrebna nam je podrška većeg broja stranaka da bi ostvarili tu pobjedu za gradonačelničku poziciju i odborničke mandate", izjavio je Borenović uoči sjednice banjalučkog Gradskog odbora PDP-a u sali hotela "Vidović".

On je dodao da će PDP u vezi sa kandidaturom Stanovukovića i ostalim temama kada je riječ o lokalnim izborima razgovarati sa predstavnicima drugih partija.

"Gradski odbor PDP-a Banjaluka ima obimne i ozbiljne planove za naredne izbore, kao i podršku stranke, a Stanivuković ima ogromnu energiju i podršku", rekao je Borenović.

Stanivuković je rekao da banjalučki odbor PDP-a ozbiljno radi na novom programu i konceptu bolje Banjaluke, koji se odnose na rješavanje problema infrastrukture i slične izazove.

"Imamo program, nove ljude, a na listi koju ćemo sastaviti za nove lokalne izbore biće dosta nestranačkih osoba. Gradski odbor ima snagu i odvažnost da ponudi 10 novih odbornika u lokalnom parlamentu koji će raditi na terenu i ponuditi nove ideje i rješenja", kaže Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije