BiH

Stevandić: Ako se raspadne BiH, SDA glavni krivac

Stevandić: Ako se raspadne BiH, SDA glavni krivac
Foto: N.N. | Stevandić: Ako se raspadne BiH, SDA glavni krivac
Srna

Šef Srpskog kluba poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić poručio je da će SDA, ukoliko nastavi sa blokadama u formiranju zajedničkog niova vlasti, dovesti u pitanje u BiH i biti glavni krivac za njen mogući raspad.

 

Komentarišići blokade u formiranju zajedničkog nivoa vlasti BiH, Stevandić je za "Euro Blic" rekao da SDA zbog interesa u kantonima i Federaciji žrtvuje BiH za koju se deklarativno zalaže.

On je rekao da jedino nivo BiH trpi zbog opstrukcija, dok Srpska funkcioniše.

"Ali, posredno trpi i Republika Srpska, jer su mnogi projekti, poput auto-puteva, za koje su zainteresovani partneri iz EU, banke iz Turske, usporeni ili zakočeni zbog interesa SDA ili ličnih projekcija Bakira Izetbegovića, koji možda sanja da bude neki novi sultan. Ne može", istakao je Stevandić.

Komentarišući dogovor SNSD-a, SDA i HDZ-a o podjeli resora u Savjetu ministara, Stevandić je rekao da Srpskoj pripalo ono što treba, kao i da će Ujedinjena Srpska, čiji je predsjednik, biti dio Savjeta ministara.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 4

Bojan.BL

Al znamo da se nece raspasti jer ste tako obecali ambasadi ALBANIJE. Hahaha Kao sto znamo da necete ispuniti obecanje ulaska u NATO. Kao sto ste obecali jos mnogo toga a sve dolazi na naplatu.

Ševko

Bojanova mati - BojaneBL, zar ne misliš sine da je vreme da nadžeš sebi devojku, bolan ne bio BojanBL - šuti stara i mješaj, bona

Ševko

Obećanje - ludom radovanje, stara narodna mudrost koju zanemaruje ezdea maloumno krivonogobalisko glasačko telo na demokratskim izborim

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije