BiH

Pratite nas na Google news

Stevandić: Fokus na interese mladih

Stevandić: Fokus na interese mladih
Foto: Velibor Tripić | Stevandić: Fokus na interese mladih
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je da će se ova stranka fokusirati na ostvarivanje interesa mladih.

Stevandić, koji je danas ponovo izabran za predsjednika stranke, najavio je da će sa koalicionim partnerima pokrenuti strategiju za mlade koja mora brzo da se realizuje, omogući njihovo zapošljavanje i uključivanje u politički život, upravljanje preduzećima, institucijama i slično.

On je naveo da je cilj Ujedinjene Srpske da i u narednom periodu okuplja mlade, pametne i ozbiljne ljude.

"Nakon republičke Skupštine promijenjeno je više od trećine sastava i predsjednika opštinskih odbora, a bilo je promjena i u Glavnom odboru", kaže Stevandić.

On je dodao da narod Republike Srpske uvijek može računati na Ujedinjenu Srpsku, za koju kaže da je postala respektabilna politička organizacija, te naglasio da će nastaviti da štite Srpsku.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Ujedinjena Srpska važan dio dvotrećinske vladajuće u Narodnoj skupštini i politike koju srpski blok osmišljava na nivou BiH.

"Prisustvovao sam svečanoj akademiji kao lider SNSD-a koji okuplja tu većinu. To je bila prilika da još jednom ukažemo na ono što je važno za Srpsku u budućnosti – jačanje njene pozicije o svim pitanjima i nastavak velikih infrastrukturnih radova", rekao je Dodik.

On je ponovio da je važno da srpska politička scena bude okupljena, nedvosmislena i da radi bez kalkulacija.

Svečanoj akademiji u Banjaluci, uz rukovodstvo Ujedinjene Srpske, prisustvovali su brojni gosti iz Srbije, predstavnici partija, diplomatskog kora, zvanice iz javnog, političkog i društvenog života Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije