BiH

Pratite nas na Google news

Stevandić: Izborna skupština 19. maja

Stevandić: Izborna skupština 19. maja
Foto: Arhiva | Stevandić: Izborna skupština 19. maja
Srna

​BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić najavio je da će na izbornoj skupštini 19. maja u Banjaluci biti izabrano kompletno rukovodstvo stranke i novi Glavni odbor.

Stevandić je naveo da će Izbornoj skupštini u sportskoj dvorani "Borik" prisustvovati više od 1.000 delegata, te da će svima koji su uložili trud i rad u stranku biti uručene plakete, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

On je poslije sjednice Predsjedništva, održane danas u Derventi, rekao da Ujedinjena Srpska ima više od 1.000 mjesnih odbora, a da je cilj da ih dogodine bude više od 1.500, te da se tako "pokrije" komplentna Republika Srpska.

"Možemo sa ponosom da kažemo da smo postigli rezultate iznad očekivanja, ali da to ne znači da ćemo stati već da je naš posao da budemo još jači i bolji", istakao je Stevandić.

Stevandić je izrazio zadovoljstvo napretkom Ujedinjene Srpske i njenim pozicioniranjem kao stranke koja vodi dobru nacionalnu politiku i čiji rezultati se ovih dana vide i u Sarajevu i u Briselu.

Prema njegovim riječima, stranka ima odlične ekonomske programe koji će upotpuniti Vladu Republike Srpske i Savjet ministara BiH.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije