BiH

Stevandić: Nerazumna odluka SDS-a da ne podrži Zakon o akcizama

Stevandić: Nerazumna odluka SDS-a da ne podrži Zakon o akcizama
Stevandić: Nerazumna odluka SDS-a da ne podrži Zakon o akcizama

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić ocijenio je nerazumnom odluku SDS-a da ne podrži Zakon o akcizama i dodao da je cilj te stranke blokiranje sporazuma sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/.

Stevandić je rekao novinarima u Banjaluci da je cilj ovakve odluke SDS-a da penzioneri ne dobiju na vrijeme penzije, radnici plate, te da budu blokirane sve institucije koje imaju problem sa dugovanjima i likvidnošću.

On je naglasio da vrh SDS-a time želi da napravi politički profit i da se prepucava sa Vladom Srpske i SNSD-om na nesreći ljudi koji će biti u mnogo lošijoj poziciji.

Stevandić je dodao da će ovakvom odlukom SDS-a biti ugrožene i opštine u kojima je ta stranka na vlasti, jer se radi o principu spojenih posuda.

On je naveo da je ovakva SDS-ova politika autistična, licemjerna, zlonamjerna i da nema šansu da se ostvari.

"To liči na politiku 'da komšiji crkne krava'. U SDS-u ne shvataju da mlijeko od pomenute krave dobijaju i djeca iz te stranke", poručio je Stevandić.

Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić rekao je da poslanici ove stranke u parlamentu BiH neće sutra podržati zakon o akcizama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije