BiH

Stevandić: Podrška Grujičiću - bojkot je podvala SDA

Stevandić: Podrška Grujičiću - bojkot je podvala SDA
Foto: Srna | Stevandić: Podrška Grujičiću - bojkot je podvala SDA

SREBRENICA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Srebrenici da ova stranka pruža punu podršku zajedničkom srpskom kandidatu Mladenu Grujičiću za načelnika ove opštine i da su potpuno ubijeđeni u pobjedu.

Stevandić je poručio biračima, nakon današnje sjednice Predsjedničkog kolegijuma stranke, da ne nasjedaju na priče SDA, jer to su trikovi kojima žele uticati na birače da se opuste i ne izađu na izbore računajući da je pobjeda obezbijeđena.

"Treba svi familijarno da izađu na izbore u Srebrenici jer je svaki glas bitan. Pozivam da se izađe na izbore zajednički i da se sistematizovano glasa za Grujičića. Mi u stranci smatramo da smo najorganizovanija partija i da ćemo imati odličan rezultat", istakao je Stevandić, napominjući da ni drugima ne brane da se organizuju i ostvre dobar rezultat.

Prema njegovoj ocjeni, SDA pravi trikove po Republici Srpskoj da bi zavarala srpske birače da ne izađu na izbore, ali da je to pročitano.

Stevandić je rekao da su ovdje prisutni od najave ponavljanja izbora, da su izvršili terenske pripreme, te pozvao građane da izađu na izbore i najavio pobjedu i slavlje nakon izbora u nedjelju.

Grujičić je zahvalio Ujedinjenoj Srpskoj na podršci njemu i odborničkoj listi te stranke, ali i srpskom jedinstvu u Srebrenici.

"Poznato je da nam se sprema podvala od politike SDA iz Sarajeva, ali mi se spremamo da izbore provedemo u najboljem redu, da izađe što više birača i da pokažemo da je naša novembarska pobjeda bila ubjedljiva, ali da će ova biti još ubjedljivija. To su shvatili bošnjački lideri kojima bojkot služi za opravdanje za siguran izborni poraz", zaključio je Grujičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije