BiH

Stevandić: Republika Srpska najvrednije djelo srpskog naroda

Stevandić: Republika Srpska najvrednije djelo srpskog naroda
Stevandić: Republika Srpska najvrednije djelo srpskog naroda

KOTOR VAROŠ - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Kotor Varošu da je Republika Srpska najvrednije djelo koje je stvorio srpski narod.

"Republika Srpska je jedina prava pobjeda srpskog naroda i zalog za budućnost i opstanak. Stvorili smo je pod jednom zastavom, sa jednom vojskom i u jednom rovu. Ne smijemo ponoviti grešku četnika i partizana pa da nam djeca raspravljaju ko je bio bolji - Savez za promjene ili koalicija koju predvodi SNSD. Najzdravija naša ideja je ujedinjenje", naveo je Stevandić.

Stevandić, koji je prisustvovao Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Kotor Varoš, istakao je da da se Republika Srpska hrani u Srpskoj, a brani u Sarajevu.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Dušan Stojičić upozorio je na štetnu politiku koju predstavnici Republike Srpske vode u institucijama BiH.

"Uzak krug ljudi uzurpirao je sve ideje i politiku iza kojih je stajao narodni pokret. Oni vode potpuno odnarođenu politiku bez ikakvog legimiteta u Republici Srpskoj gdje su poraženi na izborima. Plašim se da je na djelu marionetski projekat da se putem institucija BiH uređuje život u Srpskoj. Zato je bila potrebna politička snaga koja će to zaustaviti", poručio je Stojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije