BiH

Pratite nas na Google news

"Što prije dostaviti dokumentaciju za radnike koji nisu radili"

"Što prije dostaviti dokumentaciju za radnike koji nisu radili"
Foto: Twitter | "Što prije dostaviti dokumentaciju za radnike koji nisu radili tokom pandemije"
N.N.

KOZARA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pozvao je poslodavce da za one radnike koji nisu radili tokom pandemije virusa korona pripreme svu dokumentaciju i što prije je dostave nadležnim institucijama.

Dobra vijest je, kaže, što su deblokirana sredstva MMF-a, koja će za dva-tri dana biti na računima Republike Srpske. O ekonomskoj situaciji razgovarano je na sjednici Izvršnog komiteta SNSD-a sa predstavnicima ove stranke iz Izborne jedinice jedan. Tema je bila i priprema za predstojeće izbore.

Dobra vijest je što su deblokirana sredstva MMF-a, koja će na računima Srpske biti za dva do tri dana, a s tim i nastavljena realizacija svih planiranih projekata, istakao je lider SNSD – a Miolorad Dodik.

Vlast Srpske je formirala tri fonda u cilju sanacije štete prouzrokovane pandemijom.

"To su kompenzacioni i garantni fond koji kreiramo zajedno sa EBRD i sva sredstva MMF-a idu u Kompenzacioni fond i odatle će se podmirivati troškovi koje smo imali vezano za pandemiju i za ono što smo uložili u medicinski sektor. Treći je fond za lokalne zajednice, gdje želimo da pomognemo budžetima lokalnih zajednica, kako bi one mogle da saniraju određenu štetu", precizirao je Dodik.

Na Kozari je danas razgovarano i o stranačkim pitanjima. SNSD ide sa velikim ambicijama za gradonačelnika Prijedora, što je važnija strateška pozicija, oko koje će biti okupljena koaliciona većina. Dalibor Pavlović, biće kandidat SNSD, poručio je Dodik.

"Idemo s velikim ambicijama što se tiče kandidata za gradonačelnika Prijedora. To je jedna od strateški važnih pozicija na kojoj ćemo insistirati i okupiti veću koalicionu većinu. Vjerujemo da možemo da imao kapacitet da dobijemo to mjesto i da Prijedor integrišemo u opštine koje pripadajau porodici SNSD-a",  naglasio je Dodik.

Osvrnuo se lider SNSD - a na, kako je istakao "prebjega", koji je napustio odbornički klub ove partije u Prijedoru.

"Imali smo jednog prebjega, ali, evo, to je takva korumpirana politička struktura i politički život podrazumijeva i takve koji to čine. Ali SNSD je partija koja se nikad nije dijelila u vrhu. Iz SNSD-a nije nastala nijedna nova politička partija u Republici Srpskoj, ni u BiH. Mi smo ponosni na jedinstvo koje imamo i spremni smo da, naravno, idemo na izbore sa najvećim očekivanjima", poručio je Dodik.

SNSD je ponosan na jedinstvo koje ima i na izbore izlaze sa najvećim očekivanjima, poručio je Dodik.

(RTRS)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije