BiH

Šulić: Na listama SNSD-a za lokalne izbore biće oko 30 odsto mladih

Šulić: Na listama SNSD-a za lokalne izbore biće oko 30 odsto mladih
Foto: Srna | Šulić: Na listama SNSD-a za lokalne izbore biće oko 30 odsto mladih

TESLIĆ - Predsjednik Mladih socijaldemokrata (MSD) Denis Šulić najavio je da će SNSD na predstojećim lokalnim izborima 2020. godine imati oko 30 odsto mladih na listama, kao i da će biti povećan broj izabranih odbornika koji će biti mlađi od 30 godina.

"To će pokazati da imamo snagu, a da je SNSD politička partija koja prepoznaje rad mladih ljudi i daje im prostora za napredovanje", rekao je Šulić novinarima u Tesliću, gdje je prisustvovao Izbornoj konferenciji lokalnog MSD-a.

On je rekao da su mladi vrlo važan potencijal i podsjetio da je MSD iznjedrio mnoge kvalitetne politike, između ostalih Program podsticanja razvoja preduzetništva kod mladih do 35 godina, koji je usvojila Vlada Republike Srpske, a implementira Zavod za zapošljavanje Srpske, a čiji je drugi poziv u toku.

Šulić je istakao da je organizacija mladih SNSD-a aktivna povodom predstojećih lokalnih izbora 2020. godine i da se u okviru priprema vrši rekonstrukcija gradskih i opštinskih odbora.

On je rekao da je teslićki odbor MSD-a najaktivnija organizacija na republičkom nivou, zahvaljujući predanom radu doskorašnjeg predsjednika Miše Stojanovića, koji je i predsjednik Kluba SNSD-a u Skupštini opštini Teslić.

Na petoj Izbornoj konferenciji MSD-a Teslić za novog predsjednika izabran je Predrag Dević, koji je rekao da SNSD nudi najbolja rješenja za realizaciju projekata mladih.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić Dragan Bogdanić rekao je da je zadovoljan dosadašnjim radom odbora mladih u ovoj lokalnoj zajednici i najavio podršku novom rukovodstvu od kojeg očekuje nove ideje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije