BiH

Pratite nas na Google news

Šulić: Potrebno unaprijediti razvoj sporta u Srpskoj

Šulić: Potrebno unaprijediti razvoj sporta u Srpskoj
Foto: N.N. | Šulić: Potrebno unaprijediti razvoj sporta u Srpskoj
Srna

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Denis Šulić smatra da će usvajanje novog zakona o sportu unaprijediti razvoj ove oblasti u Srpskoj, kao što je slučaj u Evropi i svijetu.

Tokom skupštinske rasprave o Nacrtu zakona o sportu, Šulić je istakao da su dobra rješenja u ovom aktu obavezan zdravstveni pregled sportista, rad sa najmlađim, formiranje sportskih privrednih društava.

Poslanik SDS-a Milan Tubin smatra da Vlada Republike Srpske treba da radi na tome da se jedan dio poreza odvaja za sport u Srpskoj.

"Imamo djecu koja žele da se bave sportom i potrebno je učiniti sve da se u Republici Srpskoj zakonski potpuno uredi ova oblast", istakao je Tubin.

Poslanik NDP-a Aleksandar Fulurija smatra da je donošenje novog zakona o sportu značajno za uređenje ove oblasti u Republici Srpskoj.

"Značajno je da je ovim nacrtm zakona omogućeno razgraničenje između amaterskog i profesionalnog angažmana sportiste, stručni rad sa sportistima, a posebno sa najmlađima, te transformacija sportskih klubova u sportska privredna društva", istakao je Fulurija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije