BiH

Šulić: Šarović i Borenović pokazali kome polažu račune

Šulić: Šarović i Borenović pokazali kome polažu račune
Foto: Dejan Šajinović/Nezavisne/Arhiva | Šulić: Šarović i Borenović pokazali kome polažu račune

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić smatra da su lideri SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović napuštanjem posebne sjednice parlamenta Srpske i gostovanjem na BN televiziji sa predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem pokazali da su potpuno izgubili kompas, ali i kome polažu račune.

Šulić je rekao da lideri opozicionih partija u Srpskoj nisu imali nijedan opravdan razlog da napuste jučerašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Srpske o vraćanju nadležnosti.

"Zato su svojim postupcima još jednom pokazali ko su i kome polažu račune. Oni ne plažu račune građanima Srpske čije interese treba da zastupaju, nego politici SDA i njenom lideru Bakiru Izetbegoviću", rekao je Srni Šulić.

Lideri opozicije Branislav Borenović i Mirko Šarović nakon što su sinoć napustili skupštinsko zasjedanje otišli su u Bijeljinu da gostuju na BN televiziji u emisiju u kojoj im se pridružio i lider SDA Bakir Izetbegović.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je sinoć Deklaraciju o ustavnim principima i četiri informacije sa zaključcima o vraćanju nadležnosti prenesenih sa Republike Srpske na nivo BiH.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije