BiH

Šulić: Želja građana je očuvanje Srpske

Šulić: Želja građana je očuvanje Srpske
Foto: Dražan Pozderović/Arhiva | Šulić: Želja građana je očuvanje Srpske
Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić izjavio je danas Srni da čuvanje institucija Republike Srpske nije stvar politike nego volje i želje građana koji žive u Srpskoj i da političari moraju dati svoj maksimum za ono što su ih građani Srpske birali.

Šulić je, povodom velikog skupa koji će pod sloganom "Sloboda" u Banjaluci organizovati Boračka organizacija Srpske, naglasio da svi politički predstavnici, bez obzira jesu li iz vlasti ili opozicije trebaju biti na istom zadatku, a to je očuvanje institucija Srpske i same Republike Srpske.

"Treba biti zahvalan Boračkoj organizaciji Republike Srpske koja okuplja najveći broj ljudi koji su stvarali Srpsku i da u ovako važnim trenucima nakon rata Boračka organizacija daje svoj nemjerljiv doprinos u očuvanju institucija Srpske", rekao je Šulić

On je naveo da je sloboda nešto zašto su se borci Vojske Republike Srpske devedesetih godina prošlog vijeka izborili.

"Danas je važno da tu slobodu koju su stvorili i donijeli borci Republike Srpske i koju smo dobili Dejtonskim sporazumom sačuvamo i važno je da se svi građani Srpske okupe zajedno oko institucija Republike Srpske", poručio je Šulić.

Boračka organizacija Republike Srpske organizovaće u srijedu, 20. aprila, u Banjaluci veliki narodni skup pod sloganom "Sloboda" s ciljem borbe za očuvanje odluka koje donose institucije Srpske i koje ni u kojem slučaju ne smiju biti derogirane.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije