BiH

Pratite nas na Google news

Tadićeva i Debevec pozvani na saslušanje u Parlament BiH

Tadićeva i Debevec pozvani na saslušanje u Parlament BiH
Foto: Arhiva / Ilustracija | Tadićeva i Debevec pozvani na saslušanje u Parlament BiH
N.N.

SARAJEVO - Na 6. sjednici Privremene istražne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) za utvrđivanje stanja u pravosudnim institucijama BiH obavljeno je saslušanje sudije Suda Bosne i Hercegovine Branka Perića.

Privremena istražna komisija odlučila je da na saslušanje pozove i glavnu tužiteljku Tužilaštva BiH Gordanu Tadić, kao i predsjednika Suda Bosne i Hercegovine Ranka Debeveca.

Odlučeno je, takođe, da se na saslušanje pozovu i profesor dr. Zoran Pajić i profesor dr. Edin Šarčević, te tužilac Tužilaštva BiH Miroslav Marković i sudija Vrhovnog suda Federacije BiH Goran Nezirović.

Službenici Sekretarijata PSBiH koji Privremenoj istražnoj komisiji pružaju stručnu i administrativno – tehničku podršku zaduženi su da stupe u kontakt sa predloženim i dogovore moguće termine za svjedočenja pred Privremenom istražnom komisijom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije