BiH

Tegeltija: Prijateljstvo sa Bakirom je neki novi naziv za podaništvo

Tegeltija: Prijateljstvo sa Bakirom je neki novi naziv za podaništvo
Foto: Nedžad Uglješa/Nezavisne/Arhiva | Tegeltija: Prijateljstvo sa Bakirom je neki novi naziv za podaništvo

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milan Tegeltija je, povodom emisije BN televizije u kojoj su govorili lideri SDS-a, PDP-a i SDA Mirko Šarović, Branislav Borenović i Bakir Izetbegović, ocijenio da su se "okupili `prijatelji`" i da "svi imaju isto mišljenje" o odlukama sa posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

"To `prijatelji` nisam rekao ja … nego Bakir u emisiji! To je valjda neki novi naziv za podaništvo!", napisao je Tegeltija na društvenoj mreži "Tviteru".

Tegeltija je prokomentarisao da su se "nakon Narodne skupštine svi `prijatelji` okupili na jednom, opet prijateljskom, mjestu i svi imaju isto mišljenje o onom šta se desilo u Narodnoj skupštini Republike Srpske".

Lideri opozicije Branislav Borenović i Mirko Šarović nakon što su sinoć napustili skupštinsko zasjedanje otišli su u Bijeljinu da gostuju na BN televiziji u emisiju u kojoj im se pridružio i lider SDA Bakir Izetbegović.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je u petak Deklaraciju o ustavnim principima i četiri informacije sa zaključcima o vraćanju nadležnosti prenesenih sa Republike Srpske na nivo BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije