BiH

Trivić: Još sam u igri za gradonačelnika Banjaluke

Trivić: Još sam u igri za gradonačelnika Banjaluke
Foto: N.N. | Trivić: Još sam u igri za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA – Jelena Trivić, zamjenica predsjednika Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS, kaže za "Nezavisne" da smatra da je i dalje u igri za kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

"Ja još uvijek smatram da sam u igri, ali nemojte imati sumnje da nećemo svi jedinstveno stati iza našeg kandidata ko god to na kraju bude. Lično nemam nikakvu zadršku ni rezervu. Nemam nikakav problem ako bude odluka da ja ne budem kandidat. Imamo slatke muke, važemo između dva dobra kandidata koja imaju realne šanse da ostvare pobjedu", rekla je Trivićeva za "Nezavisne".
 
Ona je istakla da je naslov koji su brojni mediji juče objavili na portalima izvučen iz konteksta, te da je Igor Crnadak, šef Izbornog štaba PDP-a rekao da odluka još nije donesena, jer se razmatraju još neka imena.
 
"Jedno od tih imena sam ja. Definitivna odluka će biti saopštena veoma brzo i staćemo svi iza tog kandidata opozicije", rekla je ona.
 
Rekla je da ne vidi problem u tome što su neki mediji objavili da će kandidat biti ona, a drugi da će to biti Stanivuković.
 
"Naša obaveza je da pokažemo zrelost i ne nasijedamo na spinove. Mediji imaju pravo da pišu, a naša je obaveza da pokažemo da smo zreli i odgovorni", rekla je Trivićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije