BiH

Tubak: Govedarica pokušava da me zaplaši tužbama za klevetu

Tubak: Govedarica pokušava da me zaplaši tužbama za klevetu
Foto: N.N. | Tubak: Govedarica pokušava da me zaplaši tužbama za klevetu

ČELINAC - Goran Tubak, bivši šef Opštinskog odbora SDS Čelinac i član Glavnog odbora, kojeg je iz stranke smijenio predsjednik Vukota Govedarica, i dalje u Skupštini opštine predstavlja odborničku grupu SDS, te se nada da će 'unutarstranački izbori u nedjelju donijeti dugo očekivane promjene u stranci'.

"Iz CIK BiH su zvali organe opštine i rekli da ja imam pravo i dalje predstavljati našu odborničku grupu, što najbolje govori koliko su pravno problematične odluke čovjeka koji je kandidaturom za predsjednika Republike Srpske obećao članstvu i građanima da će svakako podnijeti ostavku. Ukoliko postane predsjednik države, obećavao je tada Vukota Govedarica, daće ostavku na mjesto predsjednika stranke, a ukoliko stranka pod njegovim vođstvom opet izgubi izbore - podnijeće ostavku na mjesto predsjednika stranke. Jedino što je sad jasno, jeste da obećanja nije ispunio i da proizvođenjem nesloge u stranci, želi isključivo da se održi na vlasti unutar stranke, kad je na izborima opet propao", kaže Tubak.

Tubak dodaje kako je nemoć da se sakriju katastrofalni efekti Govedaricinog vođenja stranke, doveli do toga da njega pokušava zaplašiti tužbama za klevetu.

SDS u nedjelju 30. juna 2019. godine, devet mjeseci nakon izbora, na unutarstranačkim izborima treba izglasati novo rukovodstvo stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije