BiH

Tubin zvanično u Klubu SPS-a

Tubin zvanično u Klubu SPS-a
Foto: N.N. | Tubin zvanično u klubu SPS-a

BANJALUKA - Narodni poslanik Milan Tubin prešao je i zvanično u Klub SPS-a, koji sada ima pet poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

SPS u martu obilježava godinu dana postojanja, na prvim izborima osvojili su 30.000 glasova, dobili 38 mandata u lokalnim zajednicama i parlamentarni su u 20 opština i gradova.

“SPS je već počela pripreme za Izbore 2022. godine, gdje očekujemo još jedan istorijski rezultat i potvrdu dosadašnjeg rada. Od osnivanja, do Lokalnih izbora imali smo tek osam mjeseci da formiramo organe partije i odbore širom Srpske i opet smo postigli rezultat kakav u Srpskoj nije postigao za na prvim izborima. Za izbore 2022. godine imamo dosta vremena da se pripremimo i da ponovo ostvarimo veliki rezultat. SPS je partija budućnosti, okrenuti smo svojim ciljevima i politikama i od početka smo znali da će to da prepoznaju vrijedni i dobri ljudi”,  istakla je generalni sekretar SPS i narodni poslanik Andrea Dorić.

SPS nastavlja da raste, jedan su od najaktivnih političkih subjekata u RS, a pored narodnog poslanika Tubina, poslije Lokalnih izbora u Srpcu SPS-u je pristupio i jedan odbornik iz DNS, istakla je Dorićeva.

Većinu članstva Socijalističke partije Srpske čine mladi ljudi, a u SPS kažu da su partija budućnosti, da se njihov pristup politici razlikuje od načina na koji rade ostale političke partije te da je to razlog zbog kojeg partija i dalje bilježi rast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije