BiH

Uz pozivnicu dozvoljeno kretanje do Donje Gradine

Uz pozivnicu dozvoljeno kretanje do Donje Gradine
Foto: N.N. | Uz pozivnicu dozvoljeno kretanje do Donje Gradine

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je na današnjoj sjednici koja je održana posredstvom video linka, Zaključak o dozvoli kretanja od mjesta prebivališta do Donje Gradine, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.

U saopštenju se navodi da će osobama koje imaju pozivnicu da prisustvuju obilježavanju Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina-genocida u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donja Gradina, 26. aprila godine, biti dozvoljeno kretanje od njihovog mjesta prebivališta/boravišta do Donje Gradine.

"Lica iz tačke 1. ovog zaključka dužna su da se pridržavaju socijalne distance i drugih mjera propisanih radi sprečavanja širenja bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj", upozorili su iz Republičkog štaba za vanredne situacije.

Za realizaciju ovog zaključka zadužuje se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, a zaključak stupa na snagu danom donošenja.

Pored toga, Republički štab za vanredne situacije donio je Zaključak o prihvatanju donacije Dječijeg fonda Ujedinjenih nacija (UNICEF) za Bosnu i Hercegovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije