BiH

Vidoviću uručen mač: Podsjetnik da se borimo za dobro srpskog naroda

Vidoviću uručen mač: Podsjetnik da se borimo za dobro srpskog naroda
Foto: Srna | Vidoviću uručen mač: Podsjetnik da se borimo za dobro srpskog naroda
Promocija

Srpski srednjovjekovni mač polaznicima Visokih studija bezbjednosti i odbrane među kojima je Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, uručen je danas u Beogradu.

Oficirske sablje uručene su najuspješnijim polaznicima 11. klase Visokih studija bezbjednosti i odbrane i oficira 65. klase Generalštabnog usavršavanja.

Vidović o je rekao da je srpski srednjovjekovni mač koji je danas dobio od predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića čast, ali i podsjetnik na obavezu da se bori za dobro srpskog naroda na kojoj god se dužnosti nalazio.

On  je rekao da mu je čast što je imao priliku da kao pripadnik 11. klase Visokih studija bezbjednosti odbrane unaprijedi svoje znanje u oblasti bezbjednosti i odbrane.

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović rekao je prisutnima na svečanosti povodom završetka školovanja da su imali izuzetnu priliku da prođu usavršavanje i da će u danima koji predstoje imati mogućnost da opravdaju povjerenje koje su im ukazali Ministrstvo odbrane i Srbija.

Svečanosti su prisustvovali predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, ministri, predstavnici diplomatskog kora i vjerskih zajednica i članovi porodica polaznika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije