BiH

Vijesti Ummeta slave i prijete: Počelo je Bosno Ovo je tek početak

Vijesti Ummeta slave i prijete: Počelo je Bosno Ovo je tek početak
Vijesti Ummeta slave i prijete: Počelo je Bosno Ovo je tek početak
Dragan Sladojević

SARAJEVO - Islamistički portal Vijesti Ummeta proslavio je danas teroristički napad Enesa Omeragića sinoć u Sarajevu riječima: „Ubijena dva vojnika BiH, a nekoliko ranjeno, hvala Allahu“ !!!

U tom tekstu Vijesti Ummeta navode da su ranije upozorili na napad, ali da ta upozorenja nisu uzeta za ozbiljno.

„Upozoravali smo vas da će Evropom teći krv, a posebno Bosnom i da ono što dolazi je gore i gorčije. I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i tagute i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donijela. Ubijena su dva vojnika od kojih je jedan Srbin, pravi nevjenrik, a drugi Bošnjak, murted (otpadnik od vjere).

Ovo je tek početak o Bosno, ovo je tek početak o Evropo, ovo je tek početak prolijevanje vaše prljave krvi koja će teći vašim prljavim ulicama, sve dok se zastava tevhida ne zavijori širom cijele Evrope i šire“, pišu Vijesti Ummeta.

Oni pozivaju omladinu u BiH da krenu Alahovim putem u ubijanje.

„Krenite u ubijanje tih taguta, murteda i nevjernika u vašim državama, a posebno u Bosni. Krenite braćo, oni su slabi i jadni, pouzdajte se u Alaha i krenite Alahovom blagodati. Ubijajte njihove tagutske prljave vojnike gdje god možete, nedajte im mira, neka njihova prljava krv teče ulicama Bosne i Europe.

Krenite po svoj šehadet, volite smrt na Alahovu putu, krenite i budite ubijeni na Njegovu putu“, objavile su Vijesti Ummeta. 

Vezana vijest:

»Vijesti ummeta« prijete BiH: Vama slijedi odmazda još gora od Pariza (FOTO)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije