BiH

Pratite nas na Google news

Višković: Cilj da Bijeljina dobije prvog gradonačelnika iz SNSD-a

Višković: Cilj da Bijeljina dobije prvog gradonačelnika iz SNSD-a
Foto: Srna | Višković: Bijeljina da dobije prvog gradonačelnika iz SNSD-a
Srna

​BIJELJINA - Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Radovan Višković najavio je večeras kao jedan od stranačkih ciljeva da na lokalnim izborima naredne godine Bijeljina dobije prvog gradonačelnika iz SNSD.

"Bijeljina je velika gradska organizacija i velika izborna jedinica i na vrijeme smo počeli pripreme da ovu gradsku organizaciju dovedemo u situaciju da po prvi put imamo gradonačelnika iz SNSD-a u Bijeljini", rekao je Višković novinarima uoči sastanka sa Gradskim odborom stranke u Bijeljini.

Potpredsjednik SNSD-a je kao teme sastanka naveo nedavno usvojene zaključke Glavnog odbora ove stranke koji se odnose na lokalne izbore, odgovor na deklaraciju SDA i političku i ekonomsku situaciju u Republici Srpskoj.

"Predstaviću zaključke članovima Gradskog odbora, saslušati eventualne primjedbe i komentare, jer će ti zaključci u suštini biti osnova za međukoaliciono dogovaranje i pripremanje posebne sjednice Narodne skupštine koja će u suštini biti odgovor na deklaraciju SDA", istakao je Višković.

Prema njegovim riječima, ta sjednica trebalo bi da bude održana do kraja oktobra.

"Razgovaraćemo i o ekonomskoj i političkoj situaciji, o planu povećanja plata u Republici Srpskoj od nove godine, a svakako i o spremnosti Gradskog odbora SNSD Bijeljina za lokalne izbore iduće godine", naveo je Višković.

On je podsjetio da imaju 63 zaključka Glavnog odbora SNSD-a, a kao osnov je naveo ocjenu da je ova stranka pobjednik posljednjih izbora, da je SNSD zadovoljan postignutim izbornim rezultatima za pojedinačne funkcije i za stranku, te da stranački organi treba da rade na tome da na lokalnim izborima taj rezultat i povećaju, koliko je moguće.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je riječ o redovnom sastanku čiji je cilj predstavljanje političkih stavova stranke i ekonomskih parametara u Republici Srpskoj.

"Želimo da sve zaključke Glavnog odbora SNSD-a približimo svakom članu stranke kako bi bilo vidljivo da su naše politike konzistentne i usmjerene na očuvanje nacionalnog jedinstva i razvoj Republike Srpske", naveo je Ćorić.

Sastanak Viškovića sa sa Gradskim odborom SNSD-a Bijeljina održan je u prostorijama Narodne biblioteke "Filip Višnjić" u gradu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije