BiH

Višković: Vjerujem da će Banjaluka nastaviti put razvoja

Višković: Vjerujem da će Banjaluka nastaviti put razvoja
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | Višković: Vjerujem da će Banjaluka nastaviti put razvoja

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku povodom krsne slave grada Banjaluka - Spasovdana, te izrazio uvjerenje da će ovaj grad, sa svim svojim kulturnim, privrednim i turističkim potencijalima, nastaviti put razvoja, a godine koje predstoje biti u znaku njegovog još intenzivnijeg napretka i prosperiteta.

Višković je čestitku uputio građanima Banjaluke, gradonačelniku, predsjedniku Skupštine grada i odbornicima, te poželio da ovaj praznik, uz poštovanje bogate tradicije i vrijednosti na kojima počiva, bude vodilja za stvaranje što boljeg života u najvećem gradu Republike Srpske za sve njene građane.

"Uz uvjerenje da ćete, kao i do sada, uz podršku institucija Republike Srpske nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci, još jednom vam upućujem srdačne čestitke", navodi se u čestitki premijera Viškovića.

Banjaluka će u duhu tradicije, uz bogat kulturno-umjetnički program, sutra obilježiti krsnu slavu grada, Vaznesenje Gospodnje - Spasovdan.

Slavu grada, koja je ujedno i slava Sabornog hrama Hrista Spasitelja, obilježiće zajedno grad i parohija banjalučka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije