BiH

Višković započeo radnu posjetu Sankt Peterburgu

Višković započeo radnu posjetu Sankt Peterburgu
Foto: Srna | Višković započeo radnu posjetu Sankt Peterburgu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković započeo je danas radnu posjetu Sankt Peterburgu susretom sa predstavnicima Komiteta za spoljne poslove Sankt Peterburga.

Radovan Višković i zamjenik predsjednika Komiteta za spoljnje poslove Sankt Peterburga Hlutkov Andrej Dragomirovič razgovarali su o mogućnostima i potencijalima za unapređenje saradnje između Republike Srpske i Sankt Peterburga, a razmijenjeni su stavovi i o drugim temama, sa posebnim osvrtom na mjere koje se preduzimaju na suzbijanju pandemije.

Predsjednik Vlade Republike Srpske od danas boravi u radnoj posjeti Sankt Peterburgu.

Tokom posjete, Višković će se sastati se zvaničnicima Sankt Peterburga - gubernatorom Aleksadrom Beglovim, rukovodstvima Komiteta za spoljne poslove, Privredno-industrijske komore, Tehnoparka, te predstavnicima kompanije "Gasprom".

U delegaciji Vlade Republike Srpske, koju predvodi Višković, su i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, direktor "Elektroprivrede" Luka Petrović, direktor preduzeća "GasRS" Ljubo Glamočić, direktor Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić, predsjednik Unije poslodavaca Saša Trivić, direktor vinarije "Jungić" Marijana Jungić, te direktor preduzeća "Petroprojekt" Dalibor Petrović.

Radnu posjetu delegacije Republike Srpske priprema Predstavništvo Republike Srpske u Ruskoj Federaciji, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije