BiH

Vladajuća koalicija doprinijela razvoju i stabilnosti Srpske

Vladajuća koalicija doprinijela razvoju i stabilnosti Srpske
Foto: N.N. | Vladajuća koalicija doprinijela razvoju i stabilnosti Srpske

​LAKTAŠI - Predstavnici političkih partija koje su u koaliciji sa SNSD-om poručili su danas da je ova saradnja doprinijela institucionalnoj, političkoj i ekonomskoj stabilnosti Republike Srpske.

Lider DNS-a Marko Pavić poželio je u obraćanju na Saboru SNSD-a u Laktašima da ova politička partija danas izabere ljude koji će uspješno voditi Republiku Srpsku.

"Na putu uspjeha Republike Srpske želim da SNSD i DNS budu zajedno. Zajedno ćemo raditi na poboljšanju svih segmenata života u Republici Srpskoj i vjerujem da će naša uspješna saradnja biti još uspješnija, jer moramo svi zajedno gledati u budućnost", rekao je Pavić.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić ocijenio je da socijalisti i SNSD uspješno sarađuju više od 20 godina.

"Naša saradnja je dala velike rezultate za razvoj Republike Srpske i želim da tako nastavimo. SNSD nosi težak teret odgovornosti, ali vjerujem da ćemo zajednički uspjeti da odgovorimo na sve izazove, a cilj mora biti mir i stabilnost", istakao je Đokić.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović poželio je uspješan rad SNSD-u i izbor novog rukovodstva stranke koje mora imati, kako je istakao, mnogo mudrosti u ovim turbulentnim vremenima.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da SNSD najveća politička organizacija u Republici Srpskoj koja je izgradila nacionalno ideologiju.

"U ovom ćete imati podršku Ujedinjene Srpske, jer Republika Srpska može samo opstati uz jaku nacionalnu sociologiju", istakao je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije