BiH

Vlajki: U novembru slijedi bošnjačka unifikacija BiH

Vlajki: U novembru slijedi bošnjačka unifikacija BiH
Vlajki: U novembru slijedi bošnjačka unifikacija BiH

BANJALUKA - Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki izjavio je da će se BiH u novembru, ako se odmah ne reaguje, bošnjački unificirati, zahvaljujući koalicijama koje će u Republici Srpskoj sklopiti bošnjački poslanici sa strankama sadašnje opozicije i nakon toga se organski povezati sa bošnjačkim snagama u Federaciji BiH /FBiH/.

Vlajki je u današnjem saopštenju istakao da je priča o nelegalnom upadu stotinu hiljada Bošnjaka u izborni sistem Srpske postala realnost, te ukazao da će uslijediti pokušaj izborne prevare neviđenih razmjera.

Vlajki je naglasio da niko nije previše obratio pažnju na "upad" stotinjak britanskih vojnika bornim kolima na teritoriju BiH, navodno da bi omogućili regularnost predstojećih oktobarskih izbora.

Potpredsjednik Srpske ocijenio je da je jadna zemlja koja dopušta takve stvari, pokazujući da je u tragičnom neokolonijalnom položaju kojom vlada protektorska "demokratska međunarodna zajednica".

"Ovaj kabinet je, držeći se `teorije zavjere`, u više navrata ukazivao na crni oktobar koji se priprema. Konkretno, britanske borbene jedinice treba povezati sa indirektnim ukidanjem Republike Srpske", saopštio je Vlajki.

        

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije