BiH

"Zadovoljstvo nam je što Vučić dolazi da primi priznanje"

"Zadovoljstvo nam je što Vučić dolazi da primi priznanje"
Foto: Arhiva/Velibor Tripić | "Zadovoljstvo nam je što Vučić dolazi da primi priznanje"
N.N.

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, s predsjednikom Vladom Đajićem na čelu, izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banjaluku povodom Dana grada, saopšteno je iz ovog odbora.

"S obzirom na to da je na prijedlog GO SNSD-a Banjaluka i predsjednika Vlade Đajića skupština grada Banjaluka donijela odluku da najveće gradsko priznanje dodijeli predsjedniku Srbije, gospodinu Aleksandru  Vučiću, čast nam je, a vjerujemo i svim Banjalučanima, što će nam svojim dolaskom ukazati povjerenje i zahvalnost. Banjaluka, cijela Republika Srpska gledaju u Srbiju kao iskrenog prijatelja koji je uvijek spreman dati podršku pa i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet. Mi smo jedan narod koji Drina ne razdvaja već spaja i vjerujemo da ćemo nastaviti zajedno graditi mostove koji će nas samo još čvršće povezivati", naveli su iz banjalučkog odbora SNSD-a.

Povodom Dana grada, 22. aprila, Ključ grada predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručiće predsjednik SO Banjaluka Mladen Ilić. Ceremoniji će prisustvovati predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić, odbornici i drugi članovi ovog odbora.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije