BiH

Zdenko Sakan kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Kotor Varoša

Zdenko Sakan kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Kotor Varoša
Foto: N.N. | Zdenko Sakan kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ - Zdenko Sakan, aktuelni načelnik opštine Kotor Varoš, zajednički je kandidat PDP-a i SDS-a na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednici opštinskih odbora PDP-a i SDS-a Zdenko Sakan i Mladen Trivunović potpisali su danas sporazum o saradnji i podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine.

Sakan je rekao da "u borbu za drugi mandat" ulazi čista obraza, sa znanjem i iskustvom stečenim u prethodne četiri godine tokom kojih se trudio da bude načelnik svih građana.

On je ocijenio da se lokalna vlast u prethodne četiri godine susretala sa mnogim problemima, poput elementarnih nepogoda i nedavno sa pandemijom virusa korona, ali da je njegov tim "napravio odlične rezultate".

"Izgrađeni su brojni kilometri puteva, mostovi, uređeni objekti, a posebno smo ponosni na novoizgrađeni objekat Doma zdravlja i zgradu lokalne uprave, koja će biti završena do kraja oktobra", rekao je Sakan i dodao da je sa privrednicima ostvarena odlična saradnja.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Mladen Trivunović je rekao da SDS i PDP nastavljaju izuzetnu saradnju koju su započeli prije šest godina i da očekuju da im se pridruže druge stranke, pojedinci i organizacije.

"Vjerujem da će i ovaj put Sakan pobijediti u trci za načelnika, a naše liste za Skupštinu opštine Kotor Varoš", rekao je Trivunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije