BiH

Zoran Čolović predsjednik OO DNS-a na Sokocu

Zoran Čolović predsjednik OO DNS-a na Sokocu
Foto: Srna | Zoran Čolović predsjednik OO DNS-a na Sokocu

SOKOLAC - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora (OO) Demokratskog narodnog saveza (DNS) na Sokocu za predsjednika odbora izabran je Zoran Čolović, kao i 11 članova.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je novinarima da će nakon današnjih izbornih skupština na Sokocu i Palama, te sutra u Zvorniku biti zaokružen proces obnove opštinskih odbora ove stranke u svim opštinama u Republici Srpskoj.

On je naglasio da je cilj jak DNS na Sokocu i u gradu Istočno Sarajevo, dodajući da je uvjeren da to može biti ostvareno.

Pavić je rekao da je OO DNS-a na Sokocu dobio predsjednika koji je pokazao da može i zna raditi, te izrazio zadovoljstvo jer je ova stranka od danas na Sokocu jača, kao i svuda u Republici Srpskoj nego u vrijeme izbora.

On je uvjeren da će Sokolac biti jedno od iznenađenja DNS-a na narednim lokalnim izborima i da će ostvariti izuzetan rezultat.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Sarajevsko-romanijske regije Nenad Nešić rekao je novinarima da današnjim izborom predsjednika Opštinskog odbora i članova ovog tijela DNS nastavlja da postoji na Sokocu i biće sve jači.

Potpredsjednik Opštinskog odbora DNS-a Sokolac Marin Cvijetić rekao je da veliki broj stanovnika opštine Sokolac nije zadovoljan postojećom političkom, društvenom i ekonomskom situacijom, te da DNS želi da pokuša unaprijediti situaciju u lokalnoj zajednici.

Izbornoj skupštini DNS-a na Sokocu prisustvovali su i poslanici DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ministri ove stranke u Vladi Srpske i istaknuti članovi DNS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije