Društvo

Cvijanović: Ponosna sam na zdravstvene radnike

Cvijanović: Ponosna sam na zdravstvene radnike
Foto: Instagram | Cvijanović: Ponosna sam na zdravstvene radnike
N.N.

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je ponosna na sve što su tokom pandemije uradili zdravstveni radnici, ali i na sve što je Vlada Srpske uradila intervenišući brzo, budući da su stotine miliona KM date za zdravstveni sektor u uslovima u kojima je cijeli svijet razmišljao šta dalje i da li će biti novca za bilo šta.

Cvijanovićeva je, nakon posjete Domu zdravlja u Bijeljini, rekla novinarima da je podrška, osim zdravstvu, išla i privredi, lokalnim zajednicama, te da je Republika na taj način pokazala koliko može.

"Naravno da ste vi u ovo teško vrijeme bili najdominantniji i svi smo gledali u vas i pokušavali da vam čitamo lica kada nešto ne možete ili ne smijete da nam kažete. Sa druge strane, institutcije su pokazale svoj kapacitet koji treba da pokažu ozbiljna društva. Ponosna sam na Republiku Srpsku i što svaki put kad je kriza velika ili mala pokažemo da smo dobri i solidarni i možemo više nego što smo mislili", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo što širom Srpske postoje novi bolnički objekti, koji su u ovo vrijeme mnogo značili.

"Sad je na redu vakcinacija. Sada idemo da motivišemo ljude da se vakcinišu. Trka je u cijelom svijetu oko vakcina i mnogi moćniji imaju i mnogo više problema nego mi po tom pitanju", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da želi da vjeruje da će pred kraj ove godine sve biti drugačije i da će se u novu godinu ući sa nekim boljim brojevima i situacijom, ali sa više vjere.

"Moramo vjerovati u Republiku Srpsku, jer to je jedino što nam daje okvir i garanciju. Ako danas nešto nedostaje - biće sutra, ako nismo nabavili danas - nabavićemo sutra. Bitno je da smo zajedno i kad je dobro i kad je teško", naglasila je Cvijanovićeva.

Zahvalivši se zdravstvenim radnicima za požrtvovanost, Cvijanovićeva je poružila da institucije to cijene, kao i građani.

Cvijanovićeva je izrazila zadovoljstvo što se sada mogu planirati neke nove aktivnosti. "Biće još izazova, nažalost, takav je život. Ali sve to možemo savladati", poručila je predsjednik Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije