Društvo

Eksperti podijelili iskustva na "Play Media Day-u"

Eksperti podijelili iskustva na "Play Media Day-u"
Foto: N.N. | Eksperti podijelili iskustva na "Play Media Day-u"

BANJALUKA - Regionalni komunikacijski događaj "Play Media Day 04", počeo je danas u Banjaluci u "CineStaru 4DX" u "Delta planetu", a ovaj događaj je veoma važan za razvoj kreativne industrije koji Banjaluku pozicionira na mapu kreativne industrije regiona.

Program se paralelno odvija u tri konferencijske sale "Uran", "Merkur" i "Jupiter", a prisutnima nudi četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja vrhunskih stranih, regionalnih i domaćih stručnjaka, uz mnoštvo dodatnih sadržaja.

"Ovogodišnji 'Play Media Day' je samo nastavio trend još većeg broja posjetilaca iz cijelog regiona, koji su odlučili da ovaj petak prve sedmice juna posvete kvalitetnoj edukaciji, umrežavanju, saradnji i dobroj zabavi", kazali su organizatori.

Dodali su da je Jack Murray, medijski preduzetnik i inovator iz Irske, privukao pažnju učesnika na samom početku događaja i prisutnima otkrio kako dizajnirati savršenu priču.

Kroz više od 20 godina rada u komunikacijama, Murray je naučio umjetnost savršenog dizajna storytellinga.

Kreativni dvojac Vladimir Mitrović i Marko Marjanović iz "Ovation BBDO", Srbija, otkrili su prisutnima u sali "Merkur" kako napraviti kvalitetnu kampanju, koja je integrisana na sve kanale komunikacije, te priča jedinstvenu priču.

Na primjerima njihovih uspješnih kampanja prisutni su imali priliku da vide zašto je integrisan pristup nadmoćan u borbi za pažnju potrošača.

Larisa Halilović, ekspertica za obrazovanje, govornica i trenerica iz Sarajeva, zaintrigirala je učesnike svojom temom "Ljudski faktor" u sali "Jupiter", koja je u svom predavanju analizirala ljudski faktor u umjetnom svijetu, gledajući kako mi kao ljudi možemo pozitivno uticati na oblikovanje digitalne budućnosti.

"Atmosfera je kao i svake godine fantastična. Razgovori, razmjena vizit-kartica i dogovaranje potencijalnih saradnji odvijali su se u pauzama između predavanja i panela. Publika je uživala u praktičnim primjerima, savjetima, kao i najnovijim trendovima iz oblasti komunikacija, medija, odnosa s javnošću, marketinga, novih tehnologija, digitalne promocije, gaming industrije, dizajna, kreativne ekonomije i preduzetništva", rekli su iz "Play Team agencije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije