Društvo

Pratite nas na Google news

Federalni ministar Salko Bukvarević sahranjen u Tuzli

Federalni ministar Salko Bukvarević sahranjen u Tuzli
Foto: Fena/Arhiva | Federalni ministar Salko Bukvarević sahranjen u Tuzli
N.N.

Federalni ministar za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević danas je sahranjen u haremu Džindić džamije u Tuzli.

Dženazi je prisustvovao veliki broj građana, kao i pripadnika javnog i političkog života.

Uz prisustvo užeg kruga porodice, prijatelja i kolega održan je ispraćaj, klanjana je dženaza i obavljen ukop u haremu tuzlanske džamije, a tom prilikom su ispoštovane sve higijensko-epidemiološke mjere.

Na vječni počinak Bukvarevića su ispratili i uglednici iz javnog i političkog života sa svih nivoa vlasti.

Bukvrević je preminuo u srijedu u Sarajevu u 53. godini života u Klinici za plućne bolesti Podhrastovi Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije