Društvo

Fondacija "Za Život" ograđuje se od političkih kampanja

Fondacija "Za Život" ograđuje se od političkih kampanja
Foto: N.N. | Fondacija "Za Život" ograđuje se od političkih kampanja

Nevladina i ne stranačka organizacija "Fondacija Za Život", čija je vizija izgradnja društva u kojem je ljudski život najveća vrijednost a zdrava porodica sa više djece prirodno stanje društva i države, saopštila je da se ograđuje od bilo kakve povezanosti sa političkom kampanjom i politizacijom projekta "Ponosna kartica - cijene minus za 3+".

Kako je navedeno u saopštenju, "Fondacija Za Život" javno se izvinjava svim majkama i očevima zbog pričinjenih neugodnosti usljed političkog angažmana samo jednog člana Fondacije.

"U cilju nastavaka i daljeg razvoja projekta 3+, molimo vas da u narednom periodu sve informacije pratite isključivo na zvaničnom sajtu Fondacije za Život www.zazivot.com, fejsbuk stranice: https://www.facebook.com/groups/615146116035954 i Instagram profila: ponosna_ kartica", saopšteno je iz "Fondacije Za Život".

U saopštenju je takođe pojašnjeno da će postojeća  viber grupa "Ponosna kartica" biti preimenovana te da neće moći sadržavati nikakva obilježja "Fondacije za Život" i projekta "3+" a objave na njoj neće predstavljati zvaničan stav "Fondacije za Život".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije