Društvo

Iz Čelinca krenula za Minhen pa se izgubila u šumi u Kozarcu

Iz Čelinca krenula za Minhen pa se izgubila u šumi u Kozarcu
Foto: N.N. | Iz Čelinca krenula za Minhen pa se izgubila u šumi u Kozarcu

BANJALUKA - Tridesetpetogodišnjoj državljanki Hrvatske Mihaeli K. povratak u Minhen, gdje inače živi, pretvorio se u pravi horor kada se u utorak vraćala od rođaka iz Čelinca te u povratku za Njemačku zalutala u šumi na području Prijedora, u kojoj je provela skoro dva dana, saznaju "Nezavisne".

U slučaj se uključila i policija i žena je, kako nam je potvrđeno, na sreću pronađena u četvrtak na području Kozarca, nepovrijeđena, ali iscrpljena i uplašena.

Naime, sve je počelo u utorak kada je Mihaela bila u posjeti rođacima u Čelincu, odakle se tog dana svojim autom zaputila nazad u Minhen, ne sluteći da će joj se ta vožnja pretvoriti u pakao.

Kako nam je ispričao izvor blizak policiji, ona je u srijedu preplašena i umorna nazvala rođaka i rekla mu da se izgubila i da ne zna kuda da ide.

"Ona mu je pokušavala objasniti gdje je skrenula sa glavnog puta i da pokušaju da odrede lokaciju jer je na teritoriji Prijedora negdje skrenula i završila na makadamu", ističe naš izvor.

Dodaje da je najprije mislila da će ju makadamski put izvesti negdje, ali to je bio tek početak njene agonije.

"Krećući se tim putem ušla je dublje u šumu, odakle više nije mogla izaći vozilom koje se zaglavilo jer više nije bilo puta", kazao je naš izvor.

Nakon kontakta sa rođakom, on je sve prijavio policiji, koja je odmah krenula u potragu. Iako je pokušavala da objasni rođaku i policiji kuda je sve išla i bila u telefonskom kontaktu sa njima, žena je već bila iscrpljena, ali je u četvrtak oko podne njenoj agoniji došao kraj jer ju je policija dehidriranu pronašla u šumi na području Kozarca, kod Prijedora.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u saradnju sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor i Uprave za policijsku podršku MUP-a RS, u četvrtak pronašli su državljanku Hrvatske, koja se u utorak izgubila", potvrđeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije