Društvo

Pratite nas na Google news

KCUS: Tri osobe preminule, još 70 zaraženih

KCUS: Tri osobe preminule, još 70 zaraženih
Foto: Tanjug/AP - Ilustracija | KCUS: Tri osobe preminule, još 70 zaraženih
N.N.

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) preminule su tri osobe, a virus korona potvrđen je kod još 70 pacijenata.

Testirano je 268 novih uzoraka na prisustvo korona virusa, a kako je potvrđeno za "Faktor", ponovo je najveći broj pozitivnih uzoraka iz Sarajeva, njih 58.

Tri osobe su pozitivne u Kiseljaku, po dvije u Jajcu, Cazinu i Travniku, te po jedna u Bihaću, Sanskom Mostu, Donjem Vakufu i Goraždu. 

Trenutno se u izolatorijumu Podhrastovi nalazi 68 pacijenata.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije