Društvo

Kiša i snijeg, temperatura do 3 stepena, na jugu do 13

Kiša i snijeg, temperatura do 3 stepena, na jugu do 13
Kiša i snijeg, temperatura do 3 stepena, na jugu do 13

BANJALUKA- Danas u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni se očekuje snijeg ili susnježica. Padavine većinom prije podne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između –2 i 3°C. Na jugu zemlje jutarnja temperatura zraka od 5 do 9°C, a najviša dnevna od 8 do 13 °C.

Temperatura zraka uglavnom između –2 i 3°C. Na jugu zemlje jutarnja temperatura zraka od 5 do 9°C, a najviša dnevna od 8 do 13 °C.

U srijedu u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro. U noći na četvrtak jače naoblačenje sa juga. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 3°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni uglavnom će padati snijeg, u nizinama ponegdje i susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje od 1 do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije