Društvo

Mještani Kulaša u strahu nakon napada na domara: To se moglo desiti i našoj djeci

Mještani Kulaša u strahu nakon napada na domara: To se moglo desiti i našoj djeci
Foto: Velibor Tripić | Mještani Kulaša u strahu nakon napada na domara: To se moglo desiti i našoj djeci

PRNJAVOR - I danas se u Kulašima kod Prnjavora prepričava incident koji se odigrao juče u OŠ "Ivo Andrić" u ovom mjestu, kada je učenik ove škole domara Milanka Pančića udario sjekirom dok je ložio vatru, a većina roditelja dolazi po djecu.

"Domar je naložio vatru u kotlovnici i došao je tu ispred škole, čak je i pozdravio učenika. Nakon toga je otišao u kotlovnicu da provjeri vatru i kaže da je čuo da nešto tapka iza njega, a kada se okrenuo dječak ga je već udario sjekirom i to oštricom", kazao je izvor "Nezavisnih".

Prema riječima mještana, koji su željeli ostati anonimni, nikada ništa čudno nisu primjećavli na dječaku, ali sada su u strahu jer, kako kažu, to se moglo desiti i nekom od njihove djece.

"Užasno je to što se dogodilo. Ko će znati šta je tom djetetu bilo u glavi i šta ga je spopalo. Sva sreća pa nije tragično završilo", rekao je mještanin Kulaša.  

Policijska uprava Banjaluka saopštila je danas da je maloljetnik ispitan zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Ubistvo u pokušaju".

Kako smo nezvanično saznali, petnaestogodišnjak je tokom ispitivanja iskazivao ubilačke namjere i trenutno je na Klinici za psihijatriju Banjaluka.

Povrijeđeni Pančić je hospitalizovan na UKC RS i njegovo stanje je trenutno stabilno ali ostaje na daljem liječenju i praćenju.

On je juče prebačen u UKC sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije