Društvo

Pratite nas na Google news

Mozzart donirao sredstva Bolnici i Centru za socijalni rad u Gradišci

Mozzart donirao sredstva Bolnici i Centru za socijalni rad u Gradišci
Foto: N.N. | Mozzart donirao sredstva Bolnici i Centru za socijalni rad u Gradišci
N.N.

Kompanija Mozzart, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, uključila se i u borbu protiv virusa korona, kroz podršku zdravstvenim ustanovama širom Republike Srpske u vrijednosti od 100.000 KM.

Pored novčanih donacija, obezbjeđeni su i paketi prehrabeno-higijenskih artikala za potrebe penzionera i socijalno ugroženih kategorija stanovništva u vrijednosti od ukupno 50.000 KM.

Nakon zdravstvenih ustanova u Banjoj Luci i u Prijedoru, donacija u vrijednosti od 10.000 KM uručena je  Bolnici „Gradiška“, u čije ime donaciju je primio direktor ove ustanove, dr. Rajko Dodik.

"Neizmjerno smo zahvalni kompaniji Mozzart na pomoći koju nam je uputila. Ova sredstva će odmah biti uložena u kupovinu neophodne medicinske opreme. U ovakvim trenucima, svaka pomoć je dobrodošla, kako nama, tako i drugim zdravstvenim ustanovama koje se već danima bore sa virusom", istakao je Dodik.

Kompanija Mozzart nije zaboravila niti penzionere i socijalno ugrožene građane na području Opštine Gradiška, pa je tako Centru za socijalni rad Gradiška uručila pakete pomoći u vrijednosti od 5.000 KM.

"U ovim teškim vremenima, kada je broj korisnika socijalne pomoći u porastu, ovakva donacija je vrlo dragocjena i daće značajan doprinos u zajedničkoj borbi. U to ime izražavamo veliku zahvalnost kompaniji Mozzart, u ime naših korisnika i u ime svih zaposlenih Centra za socijalni rad Gradiška", izjavio je prilikom preuzimanja paketa namijenjenih korisnicima Centra socijalni rad, gospodin Rade Combo, direktor Centra.

Osjećamo dužnost i potrebu da, koliko možemo, pomognemo najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nastavićemo svakodnevno, kroz različite vrste pomoći, davati svoj doprinos u borbi protiv virusa Covid-19, poručuju iz Mozzarta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije