Društvo

Ponovo rade škole i ugostiteljski objekti u Brčkom

Ponovo rade škole i ugostiteljski objekti u Brčkom
Foto: RTRS / Ilustracija | Ponovo rade škole i ugostiteljski objekti u Brčkom

BRČKO - Sve osnovne i srednje škole u distriktu Brčko i ugostiteljski objekti od danas ponovo počinju da rade, odlučio je Štab za zaštitu i spasavanje.

Prema naredbi Štaba, ugostiteljski objekti, sportske kladionice, kockarnice i drugi oblici organizovanja igara na sreću, teretane, fitnes-centri i škole sporta od danas mogu da rade do 19 časova.

Od danas su do 19 časova dozvoljene i rekreativne aktivnosti u zatvorenom prostoru, kao i javni prevoz putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju.

Štab je zadužio Inspektorat da pojačano kontroliše poštovanje mjera i naredaba da bi se spriječilo širenje zaraze virusom korona.

Šef Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge u Vladi distrikta Akif Pezerović napomenuo je da na snazi ostaje policijski čas od 22 časa do pet časova, kao i da su od ove naredbe izuzeti zaposleni koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u sprovođenje mjera i aktivnosti u vezi s proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog virusa korona, kao i zaposleni u pravnim licima u kojima se rad odvija u smjenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije