Društvo

Snježana Novaković Bursać izliječena od virusa korona

Snježana Novaković Bursać izliječena od virusa korona
Foto: Screenshot | Snježana Novaković Bursać izliječena od virusa korona

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać objavila je na Facebooku da se izliječila od virusa korona i da napušta SC "Nikola Tesla" gdje se nalazila u karantinu.

"Poštovani i dragi, ja više nemam virus, ja sam ozdravila i idem svojoj kući! Molim Vas nemojte nikad (ali nikad!) smatrati olako, i kao da su to 'obične', 'svakidašnje' pojave zdravlje, porodica, dom, prijatelji i drugari sloboda, posao, odnosno sve ono što nas svakodnevno okružuje i što nam se u nekim uobičajenim okolnostima podrazumijeva", napisala je ona.

Zahvalila je svima koji su joj olakšali boravak u karantinu i borbu sa virusom.

"Ovo što nam se dešava je prolazno, i vjerujem da će se kriza uspješno u skorije vrijeme okončati, ali nas čekaju mnogi izazovi. Biće potrebno mnoge stvari graditi ispočetka, zato Vas molim da izdržimo još malo, da sačuvamo pozitivan stav, solidarnost, razumijevanje među ljudima ali i opštih okolnosti koje su nas snašle! Sačuvajmo naše zdravstveno slabije sugrađane, zaustavimo širenje virusa. Očito je da mjere koje se provode u cijelom društvu daju rezultate. Bliski kontakt je presudan za širenje virusa tako da Vas molim da sačuvajmo distancu kad god je to moguće. Ostanimo u svojim kućama (kako to sad meni dobro zvuči!), sačuvajmo distancu je to još uvijek najbitnije!", dodala je.

Naglasila je da je pred njom sada period kućne izolacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije